Pages Menu
Facebook
041 976 130
Categories Menu
porocna_fotoknjiga

Poročna fotoknjiga

Edinstvenih trenutkov in poročne romantične zgodbice se je vedno prijetno spominjati in deliti s svojimi prijatelji. S tem razlogom je poročna fotoknjiga najprimernejša rešitev obuditve poročne zgodbe, saj jo odlikuje unikatnost, edinstveno oblikovanje in povezujoča pravljica, ki je iz objektiva fotografa zapisana skozi knjigo vašega življenja.

Pri odločitvi za izbiro karakteristik poročne fotoknjige je najbolje, da si skupaj ogledamo materiale, katerih raznolikost je ogromna ter upoštevamo vaše želje in vse možnosti za izvedbo. Odločitev za izdelavo poročne fotoknjige lahko pri nas podate tudi naknadno ob pregledu poročnih fotografij.

Vrste fotoknjig

Pri izbiri vrste fotoknjig je potrebno v prvi vrsti razmisliti glede dimenzije. Pri porokah največkrat govorimo o velikosti 30x30cm oziroma 40x30cm.

Ostale karakteristike fotoknjig so precej različne, saj jih lahko laično razdelimo v osnovne in profesionalne. Za podrobnosti vsake fotoknjige predlagamo, da se dogovorimo za sestanek ter v živo preverimo podrobnosti.

Zakaj poročna knjiga uniq?

Poročna fotoknjiga Uniq predstavlja istoimenski koncept uniq.atnosti, kar se odraža v individualnem pristopu za vsako stranko posebej. Na podlagi želja in izbora fotografij, se v profesionalnem okolju pripravi zasnova knjige, ki jo dobite v predogled za končno uskladitev.

Da pa ni le vse v definiranju poročne zgodbice, so vam pri nas na voljo najrazličnejše izvedbe naslovnih platnic (z integrirano fotografijo po vašem izboru) ter pestra paleta profesionalnih foto papirjev in zaključnih premazov.

Izberite le najboljše!

Poročna fotoknjiga je prečudovit spomin na vaše poročno slavje, zato izvedbo zaupajte profesionalcem.

Sporočite nam vaš interes