Pages Menu
Facebook
041 976 130
Categories Menu
ponudba_porocna_fotografija

Poročna fotografija

Pomembni trenutki v življenju se vedno poenotijo s smernicami popolnosti, kreativnosti, dovršenosti in na splošno trenutki, ki se jih z veseljem spominjamo. Takšen trenutek je tudi poroka, kjer ne gre brez natančno načrtovanih planov in želje po superlativih poročne pravljice. Edinstvene spomine je vredno ohraniti tudi ob trenutkih, ko jih predstavljate svojim otrokom, vnukom ali znancem in pri tem je ključnega pomena profesionalna izvedba poročne fotografije.

Prvi korak do opredelitve poročne fotografije

Navedbe v zgornji preglednici so zgolj okvirne ter namenjene kot pomoč pri lažjem definiranju osnovnih želja. Osredotočite se na število predvidenih ur ali pa nam sporočite vaše individualne želje.

Da boste svoje začetne smernice najlažje opredelili, si oglejte štiri osnovne ponudbe poročne fotografije.

Kljub raznolikosti in specifikam urnih razmejitev, so morebiti omenjeni osnovni paketi še zdaleč od tega, kar želite za vaš sanjski dan. V tem primeru nam brez obveznosti zaupajte svoje želje z uporabo kontaktnega obrazca.

Vsaka poroka je edinstvena, zato jo je potrebno snovati individualno. Zagotovo pa je ta kontakt pravi ključ do popolnega načrta ter uskladitve vaših želja.

Povprašajte za podrobnosti

Poročni dan v najlepši zgodbi

Predaja vsebine na DVDju

Zbrano in urejeno gradivo poročnega dne je sestavni del vsakega paketa poročne fotografije. Vse skupaj vam predamo na priročnem DVDju, katerega je moč opremiti z vašo najljubšo fotografijo, vse skupaj pa vključimo v namenski ovitek, prežet s slikami poročne zgodbe.

DVD vključuje izbor urejenih fotografije poročnega dne, polega tega pa se doda tudi posebno zasnovan koncept animacije, katero si lahko ogledate na vašem računalniku ali DVD predvajalniku. Animacija vključuje prezentacijo fotografskega materiala ob izbrani glasbi, poleg tega pa je dodan tudi segment za enostaven izbor fotografij dodatnega tiska.

Povprašajte za podrobnosti

Poročna fotoknjiga

Edinstvenih trenutkov in poročne romantične zgodbice se je vedno prijetno spominjati in deliti s svojimi prijatelji. S tem razlogom je poročna fotoknjiga najprimernejša rešitev obuditve poročne zgodbe, saj jo odlikuje unikatnost, edinstveno oblikovanje in povezujoča pravljica, ki je iz objektiva fotografa zapisana skozi knjigo vašega življenja.

Pri odločitvi za izbiro karakteristik poročne fotoknjige je najbolje, da si skupaj ogledamo materiale, katerih raznolikost je ogromna ter upoštevamo vaše želje in možnosti za izvedbo. Odločitev za izdelavo poročne fotoknjige lahko pri nas podate tudi naknadno ob pregledu poročnih fotografij.

Preverite podrobnosti

Tisk fotografij na dan dogodka

Vsak poročni par si v svoji družbi želi svojce in prijatelje, ki jima v življenju pomenijo največ. S tem razlogom jih lahko poleg celodnevnega rajanja ob odhodu pospremite s prav posebej izbrano fotografijo iz poročnega fotografiranja.

Na podlagi nabora fotografij poročnega dne, ponujamo možnost izbire vaše najljubše fotografije, katero še na dan poroke natisnemo ter jo priložimo v zahvalni kuverti, namenjeni svatom.

Povprašajte za podrobnosti

Spletna poročna galerija

Najlepši poročni trenutki zanimajo prav vsakega od svatov oziroma tudi tiste, kateri se iz takšnih ali drugačnih razlogov niso uspeli udeližeti vajinega poročnega dne. Da boste lahko nepozabno slavje delili tudi z njimi, je spletna poročna galerija odličen način, kako jih osupniti z najlepšimi fotografijami.

Spletna fotogalerija se pripravi v obliki foto bloga, slednji pa je lahko na voljo zgolj ljudem po vaši izbiri. Poročna zgodba, ki je tudi del poročne fotoknjige, je tukaj prezentirana elektronsko ter prijazna vsem modernim prenosnim napravam, kar pomeni, da lahko fotografije preglejujete na prenosnikih, tablicah ali celo pametnih telefonih.

Preverite podrobnosti

Profesionalno poročno ličenje

Pri popolni organizaciji poroke nikar ne pozabite poskrbeti tudi za lastno razvajanje. Naj svatje opazijo vašo pravo lepoto in z izbiro profesionalne vizažistke poskrbite, da boste resnično izstopali.

Pri dogodkih kot je poroka bodite pozorni, da svoj izgled zaupate profesionalcem, ki obvladajo svoje delo in so specializirani za pripravo make up-a, ki na poročnih fotografijah pusti prav poseben čar. Poročno ličenje je zelo priporočljivo za neveste, ženine, priče, družice itd., kajti noben fotograf ne želi svetlečih predelov na poročnih fotografijah.

Povprašajte za podrobnosti